Arion, brand Premium de hrana pentru caini si pisici

Arion, brand Premium de hrana pentru caini si pisici
Arion, brand Premium de hrana pentru caini si pisici



Arion este un brand Premium de hrana pentru caini si pisici, care vine ca raspuns la anumite necesitati pe care le au animalele noastre de companie

ARION a aparut din dorinta celor care l-au creat (Fides petfood NV) ca atat proprietarii cat si animalele lor de companie să se bucure din plin de timpul petrecut impreuna. Asta presupune ca animalul de companie sa aiba parte de o buna ingrijire, pentru a putea beneficia de o viata activa si sanatoasa.

"Principiul nostru calauzitor? Respect pentru natura. Ne ofera cele mai bune ingrediente, pe care apoi le procesam in mese sanatoase, pline de nutrienti. Pentru a realiza acest lucru, investim continuu in metode de productie inovatoare si procese inteligente."

Datorita procesului inovator de productie, Arion garanteaza ca ingredientele folosite isi pastreaza valoarea nutritiva si gustul dupa procesare - pentru alimente hranitoare, usor digerabile si gustoase, care va sustin animalul de companie in fiecare etapa a dezvoltarii sale.

  • Ce e mai bun din natura
  • Productie inovatoare
  • Sustenabilitatea in prim-plan
  • Produse realizate cu atentie de experti in nutritie.
  • Fiecare ingredient este dozat cu grija pentru a garanta compozitia perfecta.


Arion, brand Premium de hrana pentru caini si pisici - Sustenabilitate în fiecare pas.


De la cautarea ingredientelor locale pana la transportul durabil al ambalajelor reciclabile, Arion ofera tot ce este mai bun la fiecare pas, cand vine vorba de sustenabilitate. Sunt cu adevarat pasionati sa faca lumea un loc mai bun pentru proprietari si animalele lor de companie.
Arion, un brand Premium de hrana pentru caini si pisici, recicleaza si sorteaza deseurile cu meticulozitate.

Angajamentul Arion de a reduce impactul asupra mediului incepe cu preferinta pentru ingredientele produse local. In timpul procesului de productie in sine, se folosesc biofiltre, lumini LED si energie solara in instalatiile necesare pentru procesare.
Sanatatea planetei este, de asemenea, una dintre grijile principale in timpul procesului de productie.


Gama Arion Originals - hrana completa pentru caini si pisici

Fiecare produs din intreaga gama ARION contine doar cele mai bune ingrediente din natura. Pentru a garanta acest lucru, sunt foarte selectivi in alegerea furnizorilor. Proceseaza cu atentie aceste ingrediente de calitate, transformandu-le in mese sanatoase.



Hrana uscata Arion Originals include variante echilibrate de mancare pentru caini de talie mica, medie si mare, dar si mancare pentru pisicile crescute in casa, care sa le ofere o digestie echilibrata si o viata sanatoasa.

Arion Originals pentru caini:

 

Arion Originals pentru pisici:
 


Arion Care pentru caini:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!