Nu trebuie să fiți un bucătar premiat pentru a crea acasă mâncăruri delicioase și hrănitoare pentru păsările tale. De fapt, vă trebuie doar puțin timp și câteva ingrediente pentru a realiza câteva creații culinare care vor încânta simțurile păsării dvs., oferindu-i în același timp o doză suplimentară de vitamine și substanțe nutritive. Puneți-vă șorțul și încercați câteva dintre aceste rețete distractive și ușoare pentru a vă răsfăța păsările acasă. Șansele ca acestora să le placă sunt mari și ați putea să vă dați seama că știți să gătiți mai bine decât vă așteptați.

Platou de fructe proaspete

Aceasta este o opțiune care sigur vă va încânta pasărea și, în același timp, îi va oferi toate substanțele nutritive de care are nevoie. Încercați să faceți un platou cu fructe și legume proaspete tăiate și amestecate pentru prietenul dvs. cu pene. Papagalii adoră fructele, iar rețetele recomandate păsărilor pur și simplu nu pot fi mai ușoare decât aceasta! Alegeți fructe precum mere feliate, banane tocate, felii de portocală și struguri pentru a oferi animalului dvs. de companie ceva ușor de mâncat pe care el sau ea le poate apuca cu picioarele. Dacă doriți să duceți lucrurile cu un pas mai departe, puteți adăuga chiar și o lingură de iaurt simplu pe farfurie pentru a oferi păsării dvs. un plus de varietate, plus bacterii benefice care îi vor ajuta sistemul digestiv.

Fâșii de banane

Când rămâneți fără idei, este bine să aveți la îndemână această rețetă pentru fâșii de banane pentru păsări. Nu numai că este plină de vitamine, dar este și o modalitate excelentă de a oferi păsării dvs. o varietate de texturi și arome. Această rețetă ușoară necesită doar o lingură și un bol pentru a amesteca, o farfurie și un cuptor cu microunde și este gustarea perfectă pentru păsări de casă. Pentru a face această rețetă și mai amuzantă pentru familia dvs., folosiți forme pentru tăiat biscuiți. O picătură sau două de colorant alimentar pot face lucrurile și mai interesante!

Semințe de dovleac coapte

Deși multor oameni le place să consume așa ceva toamna, semințele de dovleac coapte sunt o rețetă simplă și sănătoasă pe care o puteți face pentru pasărea dvs. în orice moment al anului. Ușor de preparat și surprinzător de hrănitoare, semințele de dovleac sunt printre preferatele papagalilor. De asemenea se găsesc în toate mâncărurile pentru păsări de talie mai mare. Coacerea propriilor semințe de dovleac acasă poate asigura substanțele nutritive necesare pentru pasărea dvs. Unele dintre ele se pierd atunci când sunt depozitate pentru perioade îndelungate de timp, așa cum sunt în halele de producție comercială.

Înghețată din fructe

Această rețetă este o modalitate excelentă pentru stăpân și pasăre de a se relaxa și a se răcori. Alegând ingredientele pentru a include alimente gustoase și sănătoase în dieta atât a oamenilor, cât și a păsărilor, puteți crea o varietate de înghețate pe care le puteți împărtăși. Puteți adăuga mei sau mâncare de păsări pentru a face o gustare numai pentru ele.

  • Nov 20, 2020
  • Categorie: News
  • Comentarii: 0
Lasa commentariu
Cos
0
Niciun produs in cos