Ce inseamna hrana SuperPremium pentru caini

Ce inseamna hrana SuperPremium pentru caini si de ce sa alegi acest tip de hrana pentru cainele tau

Fiecare caine este unic si poate avea nevoi diferite sau chiar gusturi diferite. Unii catei adora hrana cu pui, altii o prefera pe cea cu miel sau vita.

Dar indiferent de alegeri, hrana Super Premium este si va ramane un tip de hrana uscata sanatoasa ideala pentru majoritatea cainilor.

Desi acest tip de hrana este mai scump, are unele beneficii in plus, pe care le vom explica in cele ce urmeaza.

Iata din ce punct de vedere acest tip de hrana este superior altora:

1. Cantitatea de carne

Cainii  sunt preponderent carnivori. Ei au nevoie si de o cantitate mica de legume in dieta lor, insa cel mai consumat aliment ar trebui sa ramana carnea.

Hrana Super Premium are o cantitate mai mare de carne decat celelalte tipuri de hrana. In acelasi timp, retetele Super Premium cotin si cantitati mici de legume, astfel incat sa asigure toate vitaminele si mineralele esentiale pentru o viata sanatoasa.

2. Cantitatea de cereale

Hrana pentru caini Super Premium este, de cele mai multe ori, low grain sau grain free. Ceea ce inseamna ca are o cantitate foarte mica de cereale sau nu are deloc cereale.

In cantitati reduse, cereale nu afecteaza sanatatea cainilor. Insa atunci cand sunt consumate in cantitati mari, cerealele, mai ales porumbul, orezul si graul pot cauza probleme de blana sau piele (cel mai des dermatite) ori probleme la nivelul stomacului, al ficatului sau al pancreasului.

3. Tipul de carne

Ne-am referit pana acum la carne in general, dar la fel la in dieta oamenilor, exista diferente de calitate, dar si de gust intre tipurile de carne. Pieptul de pui, pulpele si aripile sunt toate incadrate la carne, dar ele au proprietati diferite, procente diferite de grasimi, proteine si fibre. De asemenea, pot avea valori diferite de calciu, fosfor si difera din punctul de vedere al numarului de calorii.

Hrana Super Premium este preparata de obicei din carne de inalta calitate. In retetele Super Premium sunt exclude produsele de carne de calitate inferioara.

4. Procesul de preparare

In timpul procesului de preparare, sunt respectate toate normele in vigoare, iar reteta de hrana Super Premium nu contine de obicei coloranti sau arome artificiale, nici potentiatori de aroma sau alti compusi chimici daunatori pentru sanatate.

Acesta este motivul pentru care, daca veti trece cainele de pe o hrana economica pe una Super Premium, exista posibilitatea ca la inceput sa o refuze, pentru ca aceasta din urma nu este tratata astfel incat sa aiba un miros mai puternic.

Cainii sunt atrasi mai intai de mirosul pe care il are mancarea, abia mai apoi de gust. Acesta este si motivul pentru care majoritatea nu mananca resturi de hrana ramase de la masa precedenta.

Daca sta descoperita, hrana uscata isi pierde mirosul, iar cainii nu mai sunt  atrasi sa o consume. 

Insa cu putina rabdare si respectand schema de mai jos, cainele se va obisnui cu aceasta hrana, iar in timp veti vedea la el anumite schimbari in bine: reducerea caderii parului, se va scarpina mai putin, scaun normal si stare generala de bine.

Hrana SuperPremium pentru caini adaptata nevoilor cainelui tau

Exista Hrana Super Premium si pentru caini sterilizati, pentru stomac sensibil, pentru probleme ale pielii si asa mai departe, asfet incat fiecare caine sa beneficieze de proprietatile acestui tip de hrana, fara a-i ignora particularitatile sau problemele de sanatate.

Daca totusi bugetul nu va permite sa achizitionati o hrana Super Premium, va recomandam hrana Premium+, care are aproape toate beneficiile celei Super Premium, o cantitate mica de cereale si un pret mai accesibil.

Cainele tau iti ofera iubire neconditionata. Merita sa primeasca in schimb cea mai buna hrana uscata si o ingrijire atenta si orientata catre nevoile lui.

  • Dec 28, 2021
  • Categorie: News
  • Comentarii: 0
Lasa commentariu
Cos
0
Niciun produs in cos